Düzcespor’un yapılanmada yanlışlar yaptığını ve buna transfer yanlışlığı eklenince  sezona iyi giremediğini dile getiren Ufuk Altınışık Stoper,orta saha ve santrofor  eksikliğinin çok göründüğünü ara transfere kadar mecburen bu kadro ile devam edileceğini ancak  ara transferde mutlaka  stoper,orta saha ve santrofor alınması gerektiğini söyledi.
Kurukavakspor  ve GS.futbol okulları teknik sorumlusu Ufuk Altınışık Tesislerle ilgili ise Düzcespor’un mutlaka tesislerinin olması gerektiğini  ifade etti.
Altınışık Kurulavakspor ile ilgili sezona geç başladıklarını belirterek maddi imkanlar dahilinde transfer yaparak 5 oyuncu aldıklarını ancak lige hazır olarak giremediklerini ifade etti.
futbol okullarının çalışmalarının iyi gittiğini dile getiren Ufuk Altınışık her ay İstanbul’a gittiklerini  ve burada bir müsabaka oynayıp döndüklerini ayrıca alt yapı liglerine de gireceklerini söyledi.Altıışık Düzce’de çok yetenekli oyuncuların olduğunu belirterek bunları değerlendirmek için Akademi liginin çok fayda getireceğini söyledi.Altınışık"bunu bu hafta sonu Nurettin Zafer stadında oynan müsabakalarda gördük ki çocuklar bu ligde çok istekli ve arzulu olacak" dedi.