Düzcespor sezon başı yanlışları yapmaya devam ederken Cüneyt Biçer’in yerine yardımcı antrenörlük yapan Mehmet Kenan Öztürk’ü getirdi. Anlaşmanın yapıldığı imzanın Pazartesi günü atılacağını öğrendim. Mehmet Kenan Öztürk kimdir son üç sezon Kozan Belediyespor,Halide Edip Adıvarspor’da yardımcı antrenörlük yaparken 2018-2019 futbol sezonunda Tokat Erbaaspor ile anlaştı.

Erbaaspor’da transferlerini kendi istediği oyuncuları getirirken ilk üç maçta bir puan aldı. Erbaaspor kendi evinde Velimeşe takımına 1-0 daha sonra Şile Yıldız takımına 2-0yenildi ve 3.maçta Trabzon Hekimoğlu takımı ile 1-1 berabere kalarak ilk puanı alırken Erbaaspor yönetimi tarafından görevine son verildi. Mehmet Kenan Öztürk ilk 1.teknik adamlığı yaptığı Erbaaspor’da başarısız oldu ve gönderildi.

Düzcespor daha önceki yıllarda da yardımcı antrenörlük yapan antrenörleri getirmişti ne oldu tam bir fiyasko. Balıkesir ilinde oynanan final maçında takımın başında yardımcı antrenör varken büyük yanlışlıklar yapılıp Düzcespor 2.lig kapısından dönmüştü hatırlayalım.


MAKALENİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...
http://www.oncurtv.com/yaptiginiz-bu-yanlistan-donun-makale,118673.html