Düzcespor ikinci yarıya ilk yarıyı nasıl kapattıysa öyle iyi başlamış ve ilk maçta Dumlupınar Üniversitesi'ni 1-0 yenmişti. Ilk yarının son 6 haftasında her maçta gol atan Ali Tayfun yine sahneye çıkmış Düzcespor'un Kütayha'dan üç puanla dönmesini sağlayan golü atan isim olmuştu.

 

İşte ne olduysa o maçtan sonra oldu. Ali Tayfun ligde son 6 haftadır 421 dakika sahada kaldı fakat ilk yarıda takımı zirveye taşıyan performansını mumla aratır oldu. Düzcespor 15. haftasında sahasında Ali Tayfun'un gol atamadığı maçta Serdivanspor'la 0-0 berabere kalarak iki puan kaybetti. Ardından yine Ali Tayfun'un gol atamadığı maçlarda kırmızı lacivertliler, ligin 19.haftasında sahasında Çıkalınspor'a 1-0, geçtiğimiz hafta Sultangazi'ye ise 2-1 yenilerek 6 puan kaybetti ve liderliği Kütahyaspor'a kaptırdı.

 

Ali'nin suskun kaldığı haftalarda ise sahneye bir diğer golcü Murat Aydın çıktı. Murat, Ali'nin gol atamadığı son 6 haftada 5 maçta 5 gol atarak Düzcespor'un yarışta kalmasını sağladı. Düzcespor taraftarı ligde kalan haftalarda golcü Ali Tayfun'dan ilk yarıdaki performansını sahaya yansıtarak daha önceden olduğu gibi 18 Temmuz'da oynanan maçlarda Ali Tayfun Akbey gol anonsunu duymak istiyor.

Haber;Y.SEVER