Düzcespor yarın Düzce Şehir Stadında grubun lideri Keçiörengücü ile zor bir maça çıkacak. Rakip son haftalarda kaybettiği puanların teleafisi için mutlaka kazanmak istiyor. Düzcesporun da kaybetme lüksü yok. İkinci etabın ilk üç haftasında Gölcük ve Maltepe deplasmanlarından beraberlikle dönen kırmızı lacivertliler, kendi sahasında Kırıkkale takımını son saniyede attığı golle 2-1 yenmeyi başarmış ve üç maçta 5 puan toplamıştı. Ligin son sıralarından kurtulmak isteyen ve grupta takımların panlarının bir birine çok yakın olması nedeniyle kaybedenin küme düşme potasına düşeceği için mutlaka kazanmak durumunda.
Hafta içi yoğun bir tempoda hazırlık çalışmalarını sürdüren temsilcimiz bu maçta tüm taraftarlarının trbünleri doldurup 90 dakika takımlarını desteklemelerini bekliyor.
Diğer yandan Düzcespor yönetim kurulu 13 Mart tarihinde çekilişi yapılacak. Eşya piyangosunun biletlerinin stad girişinde satışlarının sürdürüleceğini ve taraftarların bilet alarak takımlarına maddi destek vermelerini bekliyorlar.
Grupda bugün oynanan maçlarda şöyle;
Kartal Belediyespor 0-1 Beylerbeyispor
Ankara Demirspor 2-1 Orhangazispor
Grubun diğer maçı ise yarın Gölcükspor ile Maltepespor arasında oynanacak.