Dünya Engelliler Günü nedeniyle Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bedensel Engelliler İl Temsilciliği atletizm müsabakaları düzenledi. Yapılan müsabakaları vali yardımcısı ramazan şahin belediye başkan vekili özcan demirbaş. Gençlik ve spor il müdürü korhan öztekin turizm il müdürü özcan budak milli eğitim şube müdürü haşmet batur herkes için spor federasyonu başkanı hikmet keskin düzder başkanı cemal aksan ve engelliler federasyonu il temsilcisi zeki canazlar ile öğrenci velileri takip etti.
50 ye yakın engellinin katıldığı koşularda önlerindeki engelle kaldırılırsa neler başarabileceklerini kanıtlarcasına yarışan çocuklar bol bol alkış aldılar
yapılan yarışlar sonunda ilk üç dereceye girenlere protokol tarafından madalyaları verilirken engelilerin bazıları bizlerde madalya istiyoruz dediler ve gençlik ve spor il müdürü hepsine madalya vereceklerini söyledi.

Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Zeki Canazlar bir günde olsa hatırlanmak güzel ancak bir güne sınırlamamak gerekiyor bizim önümüzdeki engelerin kalkmasını bekilyoruz dedi.