türkiye futbol federasyonu disiplin kurulunun geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla ilgili kararları açıklandı
yapılan açıklamaya göre düzcespor oyuncusu yavuz kibar kırmızı karttan iki maç çift sarı karttanda bir maç olmak üzre toplamda üç maç ceza aldığı ayrıca ligin ilk maçında düzcesporu yıkan futbolcu olan maltepesporlu ali yıldıma ise iki maç ceza geldi.cezalar ve içerikleri hakkında yapılan açıklamalar şöyle.
Düzcespor – MKE Kırıkkalespor müsabakasında Yavuz Kibar Çiftçi'nin hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 resmi müsabaka men cezası kararına verildi. Cezanın infazının çift sarı kart nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına kararını aldı.
Maltepespor oyuncusu Ali Yıldırım'ın 25.10.2009 tarihinde İhsaniye'de oynanan Gölcükspor – Maltepespor müsabakasında ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hakareti nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakasından men cezası ile cezalandırılmasına, cezanın infazının çift sarı kart nedeniyle oynanmaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına karar verildi acıklanan bu kararlar doğrultusunda bu hafta düzcede oynanacak düzcespor maltepespor maçında rakibin en golcü oyuncusu ali yıldırım forma giyemeyecek.