Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu sene ki Yaz Spor Okulu'nu açılışını yaptı. Ayrıca Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün kuruluş yılına da denk getirilen açılışa Vali Yardımcısı Ramazan Şahin katıldı. Birçok spor branşında eğitim verilecek olan Yaz Spor Okulu'na müracatların oldukça fazla olduğu görüldü.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin açılışta yaptığı konuşmada, Yaz Spor Okulu'nda çeşitli yeni arakadaş gruplarının oluşturulmasını, düzgün ahlaklı olmayı, bunun yanında spor yaptırmayı amaçladıklarını kaydetti. Öztekin,Yaz okuluna katılan Velilerede, çocuklarını boş zamanlarını değerlendirmeleri açısından iyi bir karar verdiği için teşekkür etti.

Korhan Öztekin'den sonra Vali Yardımcısı Ramazan Şahin söz aldı. Ramazan Şahin çocukların topluma faydalı hale getirmeyi boyunlarının borcu olduğunu kaydetti. Yine çocukların başarılı bir eğitim- öğretim yılı geçirdiklerini belirten Ramazan Şahin tatillerini de iyi bir şekilde geçirceklerine inandığını söyledi. Aynı zamanda gençlerin geleceğin sporcuları olacaklarına inandığını kaydeden Şahin, Yaz Spor Okulu'nun sorunsuz sona ermesini dilediğini ifade etti.

Ramazan Şahin öğrencilerin kayıt oldukları branşlarda kendilerini geliştireceklerini beklediğini anlatırken, bazı öğrencilerin kayıt olduktan sonra derslere katılmadıklarını vurguladı. Şahin, yaz okuluna katılacak olan öğrenciler için sağlık konusunda da açıklamalarda bulundu. Şahin, çocukların sağlıklı beslenmelerine dikkat etmeleri gerektiği konusu üzerinde durdu.