Düzce belediyesi yaz dönemi spor okullarına katılmak için başvuruda bulunan 300 civarında öğrencinin katılımıyla açılış gerçekleşti
18 temmuz spor salonunda yapılan açılış programına düzce milletvekili celal erbay belediye başkanı ismail bayram başkan yardımcıları gençlik ve spor il müdürü korhan öztekin ak parti il başkanı fevai arslan öğrenci velileri ve spor okullarına sporsor olan firmaların yetkilileri katıldı.
Sporun hemen hemen her branşına yönelik açılan yaz spor okullarının önemine değinen milletvekili celal ebay ben belediye başkanımı kutluyorum 300-350 çocuğu sokakdan alarak spor alanlarına çektiler ve bunlara sporun teme eğitimini verecekler velilerimizide böyle bir organizasyona çocuklarını yönlendirdikleri için çocuklarımızıda sporu seçtikleri için kutluyorum atatürkün sözüyle ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim dedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram, “Açtığımız yaz spor okullarına her yıl olduğu gibi veliler ve öğrencilerden büyük ilgi gördük. Hepsine teşekkür ederim. Biz belediye olarak tüm hizmetlerin yanı sıra sporun her branşında her zaman destekçiyiz. Bundan sonrada bu desteklerimiz devam edecek. Ayrıca sponsor olan firmalarada teşekkür ediyorum” dedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, “Belediyenin sporun içinde olması bizim için önemli bir gelişme. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizimde yaz dönemi çalışmalarımız yarın başlıyor. Tüm velilere ve destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından il genelinde dereceye giren öğrencilerin kupaları ile Türkiye genelinde derece yapan sporculara ve sponsor firmalara da hedeyileri verildi.

Haber; H. KAYA