Zirve mücadelesi yapan Kızılcabölükspor, Çatalcaspor ve Altındağ Belediyespor haftayı puansız kapatan ekipler oldu.
9 karşılaşmanın oynandığı Çarşamba gününde 9 maçta fileler 14 kez havalandı. Müsabakaların 4’ünü ev sahibi takım, 3’ünü deplasman takımı kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
 
Düzcespor-Esenler Erokspor

Bir taraftan alacakları nedeni ile antrenmana çıkmayan geçtiğimiz hafta da deplasmandan eli boş dönen Düzcespor , diğer taraftan lider Kırşehir Belediyespor’un zayıf deplasman karnesi nedeni ile ümitlenen ligin ikinci yarısı  yaptığı nokta transferleriyle  lige iyi bir çıkış yaparak grubun ikinci yarıdaki en iyi takımı Esenler Erokspor arasında Düzce’de oynanan seyircisiz maçta sahada adım atmadık yer bırakmayan Erokspor galibiyet hanesine bir yenisini daha ekledi. Kırşehir Belediyespor’un da puan kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturdu. Haftanın maçı 10 Mart Pazar günü Kırşehir’de oynanacak, Kırşehir Belediyespor-Esenler Eroksor müsabakasının sonucu merakla bekleniyor.  Düzcespor ise 9. Yenilgisini alarak iki basamak birden düştü ve 36 puanla 8. Sırada kendine yer buldu.  Düzcespor istikrarlı sonuçlar alamayan Yeni Orduspor deplasmanına gidecek.

 
Alibeyköyspor-Kırşehir Belediyespor
 
Ligin ikinci yarısı Alibeyköyspor’da işler iyi gitmiyor. Üç hafta art arda mağlubiyetten sonra haftaya lider giren Kırşehir Belediyespor karşısında sahasında bir puan aldı. Alibeyköy altı haftadır rakip filelere havalandıramıyor. Kırşehir Belediyespor istikrarsız sonuçlar aldığı deplasman maçlarından birisini daha oynadı. Rakiplerine evinde arslan kesilen orta Anadolu temsilcisi dış saha da kedi rolüne bürünüyor. Lider kapattığı haftada alınan Alibeyköyspor beraberliği ile liderlik koltuğunu Esenler Erokspor’a kaptırdı.

 
Karşıyaka Kızılcabölüksor

Grubun güçlü takımlarından Kırşehir Belediyespor’u sahasında, Altındağ Belediyespor’u deplasmanda yenen Karşıyaka ege’nin kuvvetli takımlarından Kızılcabölükspor’u konuk etti. Galibiyet serisini bozmayarak  seyircisi önünde tek gol ile de olsa üçüncü galibiyetini alırken Play Off ümitlerinde sürdürdü. Kızılcabölük 2 Aralık 2018 tarihinden sonra ilk defa bir müsabaka da gol bulamadı. Üç hafta üst üste galibiyet sonrası ilk mağlubiyetini aldı.Kızılcabölük grupta altıncı mağlubiyetini alırken 41 puanda kalarak haftayı 3. Sırada tamamladı.

 
Yeni Orduspor-Çatalcaspor
 
Sahasında bir türlü istenen puanları alamayan Yeni Orduspor ile haftayı aldığı üst üste iki galibiyetle Ordu’ya gelen Çatalcaspor arasında oynanan müsabakada gülen tarafa Yeni Orduspor oldu. Aldığı galibiyetle Play Off için tekrar ümitlendi. Çatalcaspor ise liderlik yolunda tökezledi. Yeni Orduspor Pazar günü deplasmanda zor puan kaybeden Düzcespor’u ağırlayacak.
 
Kemerspor 2003-Altındağ Belediyespor
 
Kemerspor kümede kalma yolunda inadına devam ediyor. Akdeniz temsilcisi aldığı galibiyetle derin bir nefes alırken hemen üstündeki takımlara da korku saldı.Başkent temsilcisi Altındağ Belediyespor’un galibiyet hasreti devam ediyor. En son 6 hafta önce kendi sahasında Adıyamanspor’u yenen Başkent ekibi o maçtan bu tarafa 5 maçta 3 beraberlik 2 mağlubiyet alarak play-off yarışını kızıştırdı. Çarşamba günü deplasmanda karşılaştığı Kemerspor’a 2-0’lık skorla boyun eğen mavi-beyazlılar bu yenilginin ardından 39 puanda kalıp haftayı 5’inci sırada tamamladı. Ligdeki 6’ncı galibiyetini alan Kemerspor ise puanını 23 yapıp haftayı 17’nci sırada tamamladı.

 
Van BBSK-Osmaniyespor
 
Van BBSK’da işler hiç de iyi gitmiyor. 12 beraberlikle ligin en fazla bir puan alan takımı. Sahasında oynadığı 13 maçta 9 kez beraberlik aldı. Van Büyükşehir Belediyespor hafta içi mesaisinde konuk ettiği Osmaniyespor’la da 0-0 berabere kalarak şampiyonluk umutlarını başka bahara bıraktı. Van temsilcisi bu beraberliğin ardından 25’inci haftayı 36 puanla 7’nci sırada tamamladı. Puanını 35 yapan Osmaniyespor ise haftayı 10’uncu sırada tamamladı. Osmaniyespor ise deplasmandan aldığı bir puan ile play off inadını sürdürdü.

 
Sultanbeyli Belediyespor-Pazarspor
 
Grubun ilk yarısının 10. Haftasından sonra gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor ligin ikinci yarısında adeta çöküş yaşadı. Pazarspor 3 Şubatta Düzcespor yenilgisi sonrası hiç puan kaybı yaşamadı. Teknik Direktör Ergün Aytekin ile anlaşma yaptıktan sonra Aytekin ile çıktığı Üst  üste beşinci müsabakadan da galibiyet ile ayrıldı. Pazarspor Puanını 32’ye çıkartarak averajla Sultanbeyli Belediyespor’un bir alt sırasında 13. Sırada yer aldı.  
Adıyaman 1954-Bergama Belediyespor

Ligin ikinci yarısının başlaması ile birlikte ilk galibiyetini zayıf rakibi karşısında iki gol ile aldı. Alibeyköyspor’un da puan kaybetmesiyle küme düşme hattının bir puan üstün eçıktı. Bergama Belediyespor ise lige havlu attı.


Elaziz Belediyespor-Ofspor

Elaziz Belediyespor ligin ikinci yarısında oynadığı 8 maçtan dördüncü mağlubiyetini aldı. Gelecek haftalar için korkulu rüyalar görmeye başladı bile. Sahasında ikinci yarı mağlubiyet yüzü görmeyen Ofspor’a 2-0 mağlup oldu. Ofspor aldığı üç puan ile Play Off için ellerini ovuşturmaya başladı.
 
SPOR SERVİSİ