Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erdoğan Bıyık dün akşam taban birlikleriyle iftar daveti sonrası yeni sezona ilişkin düşüncelerini Haber Merkezimizle paylaştı. Düzce’de oynanan liglerin sorunsuz bitmesinden duyduğunu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Bıyık, yeni sezonun daha iyi olması için yaptıkları çalışmaları kısa süre sonra takımlara ileteceklerini söyledi.

Nurettin Zafer Stadının Gençlik ve Spor Bakanlığı kararıyla yerini koruyacak olmasının kendilerini sevindirdiğini kaydeden Başkan Bıyık, stadın tüm amatör takımlar ve sporcular için buluşma noktası olduğunu vurguladı.

Bıyık yeni sezonda takımlara daha fazla destek verebilmek için malzeme yardımı üzerinde çalışmalar yaptıklarını daha adil bir dağıtım yapmak için gayret göstereceklerine dair sözler sarf etti. Yeni sezona yetiştirilmesi istenen Şıralık tesislerindeki soyunma odalarının güzel olacağını, yeni yapılan tribünün maçlara ayrı bir hava katacağını belirten Bıyık ilçe statlarını yeni sezona yetiştirilmeye çalışılacağını aktararak sözlerini tamamladı.

Haber:M.YILDIRIM