Düzce'nin sorun ve ihtiyaçları siyasiler tarafından başkentte ilgili bakanlıklara iletiliyor.
Ankara'da temaslarını sürdüren AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaretinin ardından diğer bakanlıkların da kapısını çalmayı ihmal etmedi. Keskin, Düzce'de spor alanında en başlı ihtiyaç olan modern stadyum konusundaki süreci görüşmek üzere Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır eşliğinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu ile görüşen milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Keskin, Düzce'de yapılacak olan spor tesisleri ve projeleri hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan İl Başkanı Mustafa Keskin, Bakan Kasapoğlu'nun Düzce’nin sorunları ile yakından ilgilendiğini vurguladı.

Düzce'de Çakırlar Mahallesi'ndeki karayollarına ait alana ihtiyaca cevap verecek bir stadyum kazandırılması çalışmaları başta olmak üzere gerekli tüm konuları Gençlik ve Spor Bakanı ile masaya yatırdıklarını vurgulayan Keskin, her konuyla alakadar olması dolayısıyla Bakan Kasapoğlu’na teşekkürlerini iletti.