Düzcespor’a Bandırmaspor’dan transfer edilen Oğulcan Şahin Antalya kampına dahil oldu. Oğulcan Şahin basına yaptığı açıklamada “ Buyükbir kulübe geldim bunun farkındayım” dedi.
Oğulcan Şahin yaptığı açıklamada “Öncelikle benim buraya transfer olmamda ki asıl amaç her iki kulübünde kendi menfaatlerinin örtüşmesi oldu. Bu konuyu açacak olursak, benim daha yaşım çok genç, hedeflerim var. Tabi ki de Düzcespor’ un bu sezon büyük hedefleri var. Bunun için bana yapılan teklifi hiç geri çevirmeden kabul ettim. Burada kendimi ispatlamak istiyorum, bu sezon sonunda Düzcespor’da şampiyon görmek istiyoruz. Düzcespor’ un ulaşmak istediği hedeflerine inandığım için buradayım. Pişman olacağımı da düşünmüyorum” şeklinde konuştu.
 
TAKIMDA ARKADAŞLIK HAD SAFHADA
Düzcespor’ un yeni transferini Oğulcan şöyle devam etti; “Buraya geldiğimde açıkçası kafamda hiç uyum sorunu yaşar mıyım yaşamaz mıyım diye düşünmedim. Ben herkesle iyi geçinir ve uyum sağlarım. Bu yüzden bununda böyle olduğunu buraya geldiğimde gördüm. Takım arkadaşlarım bana hiç bir şekilde yabancılık hissettirmediler. Sanki daha önceden aynı takımda oynamışız gibi bir hava var. Bu yüzden takım olarak uyum sürecini çok çabuk atlatacağıma inanıyorum”
 
BURADA Kİ ANILARIMI TAZELEMEK İSTİYORUM
“2015 senesinde burada bir deplasman yaşamıştım. Geldiğimde burada hatta dişim kırılmıştı. O seneyi unutamıyorum. Taraftarını unutamamıştım. Şimdi ise burada olmak beni gururlandırıyor. O eski günler aklıma geliyor ve şimdi o taraftarı arkama alarak sahaya çıkacağım için çok mutluyum”
 
DİREKT OLARAK ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANCIM TAM
“Yönetim kurulumuz ikinci yarı öyle bir takım kuruyor ki, bırakın play off oynamayı direkt olarak çıkabileceğimiz bir kadro kuruluyor. Ben inanıyorum ki bu kadroya güvensinler bizleri desteklesinler biz sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olacağız. Böyle şampiyonluğu kovalayacak bir takım kurulduğuna inandığım için buraya geldim”
 
TARAFTARIMIZ BİZE DESTEK OLSUN
“Daha önce Düzcespor taraftarına rakip olarak oynamıştım. Şimdi ise aynı takımdayım. İçeride ki müsabakamızı sabırsızlıkla bekliyorum. Hele ki ısınmaya çıktığımızda o çimlere bastığımda ki anı hayal ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmasınlar. Her zaman bu takımın arkasında olsunlar, biz onların bize olan güvenlerini sarsmadan elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Bunu da tüm Düzcespor taraftarları duysun”