AK Parti İl Başkanlığı'na yeniden seçildikten sonra ziyaretlerine devam eden Fevai Arslan, yönetimle birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında sporla ilgili açıklamalarda bulunan Arslan, Düzce'de gençlerin spordan uzak kaldığını ve çalışmalarının gençleri spora sevketme yönünde olduğunu belirtti.

Arslan ayrıca İl olarak on yıllık bir geçmişi olan Düzce'nin, daha yeni yeni toparlanmaya başladığını ve sporunda bundan sonra bu gelişmeden faydalanacağını söyleyerek Düzce'de sporu daha ileri taşıyacaklarını ifade etti. Arslan, yaptıkları toplantılarda Düzce'de sporun gelişmesi yonünde kararlar aldıklarını ve bu kararlar doğrultusunda ilerleyen günlerde daha net açıklama yapacaklarını dile getirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Topuk Yaylası'na yapacağı tesise de değinen Arslan, tesisin Düzce'de sporun gelişmesinde etkili olacağını ve Aziz Yıldırım'ın da Düzce'ye olan yakınlığı sayesinde bundan sonra sporun gelişeceğini vurguladı. Arslan, yeni bir stad projelerinin olduğunu ve şehrin dışında gelişen teknolojiye ve Düzce'ye yakışan bir stad yapmayı düşündüklerini belirtti. AK Parti İl Başkanı Arslan, İleriye dönük çalışmalarının devam ettiğini, Düzcespor'un ve Düzce'deki diğer spor dallarının en kısa zamanda gelişmeye ve başarı elde etmeye başlayacağını sözlerine ekledi.