Yeni sezon için çalışmalar sürdüren Kaynaşlı Belediyespor’da düzenlenen toplantıda yeni yönetim belli oldu. Başkanlığa seçilen Kaynaşlı Belediyesi Meclis üyesi olan Akif Demir, kendisine bu görevi veren Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’e teşekkür etti.



Kaynaşlı Belediye Spor Kulüp başkanlığına, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Futbol Antrenörlük bölümü mezunu, Kaynaşlı Akif Demir Spor Kompleksi işletmecisi, aynı zamanda Kaynaşlı Belediyesi Meclis üyesi olan Akif Demir getirildi. Genç, girişimci yapısı ile tanınan, iş insanı Akif Demir, Kaynaşlı Belediyespor’un gelecek hedeflerini uzun vadede kendisinin de hayali olduğu, kulübü kurumsal temellere oturtarak, profesyonel görev dağılımlarıyla birlikte, 6 yıllık bir projenin sonunda Kaynaşlı Belediyespor'u 3.lige taşımak olduğunu söyledi.

2019 - 2020 Süper amatör de hedeflerinin ilk 3 olduğunu, daha çok projenin ana tabanını oluşturacak olan alt yapılara önem vererek, günümüz gençlerinin düşmanı madde bağımlılığı ile de mücadele kapsamında 5 alt yapı takımı kurmak ve tesisleşmenin adımlarını atmak olacağını belirtti.

Akif Demir ayrıca bu göreve kendisini layık gören başta Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol ŞAHİN olmak üzere herkese teşekkür etti.

Haber: H. DURNA