Gruplarda Düzce ilini temsil edecek olan Düzce Belediyespor ‘Yıldız’ takımı, ‘Gençler’ kategorisine deneyim kazanmak için katıldı ve ‘Genç Erkekler Yerel Ligi’ni 3. olarak bitirdi.

8-12 Mart 2016 tarihleri arasında Kocaeli ilinde olacak olan Marmara Bölge Grup maçlarına iddialı şekilde hazırlanan Düzce Belediyespor için altyapı antrenörü Melih Morgül şunları söyledi;

” Organizasyonda başarı çıtamızı yükseltip, çalışmalarımızın meyvesini almak istiyoruz. Yeni oluşum içinde olan takımımız, ‘Takım olmaktan öte bir aile’ bilincini benimsiyor. Çünkü biz A takımdan küçük takıma kadar, basketbol takımı değil, sahada mücadelesini son topa kadar veren, saha dışında ise aile olduğumuzu belirtmek isterim. Sporcuların aileleri başta olmak üzere, Sn. başkanımız alt yapıya desteklerini sonuna kadar verdiklerini gösteriyorlar. Turnuvada bu özverinin, çalışmanın karşılığını alacağımızı düşünüyor ve takımıma sonuna kadar güveniyorum. Güzel, mücadelesi yüksek maçlar olacak, turnuvada tüm takımlara şimdiden başarılar dilerim.” Yıldız takımı kaptanları ise ortak görüş olarak şunları söylediler  “Hedefimiz önce bölge şampiyonluğu. Ailelerimiz, A takım ağabeylerimiz, A takım koçları ve sayın başkanımız her zaman arkamızda, bizi destekliyorlar ve bu desteği asla karşılıksız bırakmak istemiyoruz. İnşallah Kocaeli’de başarılı sonuçlarla ilimizi temsil ederiz.”

Spor servisi