Düzce Amatör ligde Çilimli Belediyespor’un en çok aşama kateden takım olduğu gözükürken Elmacıkspor takımının ligde hedefi olan bir takım yaratma peşinde olduğu öğrenildi. Yeni başkan Kadir Pandul ile şampiyonluğa oynayacak Elmacıkspor’un transfer çalışmalarına devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Düzce Belediyespor’un ise lige genç oyuncularla gireceği öğrenilirken amaçlarının yarışmacı değil yetiştirici olmak olduğu açıklandı. Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımı iyi kadrosuna nokta atışı yapmak istediği öğrenildi. Gölyakaspor’un sezona Teknik Sorumlu Mustafa Çakar ile gireceği öğrenilirken oyuncular fazla ücret istediği için zorlandıkları bildirildi. Akçakocaspor’da belirsizliğin devam ettiği öğrenilirken Cumayeri Belediyespor’da  ise orta sıralarda yer almak için çalışmalar gerçekleştirildiği  bilgisine ulaşıldı.

Düzce Süper Amatörün yeni takımı Üçyolspor yeni teknik adamın sorununu tecrübeli teknik adam Salih Albayrak ile çözdüğü ve bütçesine göre transferler yapacakları kulüp başkanı Tarık Keten tarafından açıklandı. Ligin yeni takımı Hamidiyespor yaptığı iki transferle kendinden söz ettirirken takımın başında başarılı çalıştırıcı Turgay Dinç’in devam edeceği kulüp tarafından açıklandı.

Yığılcaspor’da çalışmaların yakın zamanda başlayacağı Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit tarafından öğrenildi. Ligin yeni takımı Kirazlıspor’un arayışlarına devam ettiği ve takımı Hasan Uslu’nun çalıştıracağı kulüp tarafından bildirildi. Aydınpınarspor’da teknik adam olarak başarılı teknik adam Uğur Seyman ile yola devam kararı aldıktan sonra Seyman’ın arayışlara devam ettiği, 3-4 oyuncu alıp lige gireceği bilgisine ulaşıldı. Bahçeköyspor’un santrofor Ümit ile anlaştığı Teknik adam olarak Murat Esen’in devam edeceği kulüp sitesinden bildirildi. Sivrikaya Sinerjispor’da ise sessizlik hakim.