Yığılca’da Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in katkıları ve Düzce safari off-road kulübünün organizasyonuyla ilki gerçekleştirilen şenlik kalabalık bir katılımla gerçekleşti. 22 farklı ilden katılan off roadçuların yer aldığı yarışlarda ilk olarak kadınlar piste çıktı. Şenlikte 6 kadın ve 38 erkek olmak üzere 44 araç start aldı. Ardından S1, S2, S3 ve S4 kategorilerinde mücadele eden 38 sporcu Yığılca özel etabını tamamlayıp, finiş çizgisine ulaştı.



S1, S2, S3 ve S4 kategorilerinde etabı tamamlayan yarışçılar daha sonra kendi aralarında finalisti belirledi. Her gurubun birincisi tekrar piste çıktı. Zamana karşı zorlu etapta ilerleyen yarışmacılar izleyenlere de büyük heyecan yaşattı.



Düzce Safari Offroad Kulübü Başkanı Mehmet Albayrak, yaptığı açıklamada, “Yığılca’da ilk defa yapmış olduğumuz şenlikteyiz. Belediyemiz sayesinde burada etkinlik düzenledik. Offroad camiası olarak Yığılca Belediyesine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl daha profesyonel bir şekilde daha büyük bir organizasyon yapmak istiyoruz. Nasip olursa önümüzdeki ay Düzce Belediyesinin katkıları ile bir organizasyon daha düzenleyeceğiz. Tüm yarış severleri oraya da davet ediyorum” dedi.







Yığılca Kaymakamı Fatih Bayram, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Düzce Dernekler il Müdürü Yunus Karaman, İlçe Başkanı Kerem Yalçıner tarafından yarışmacılara verilen kupa takdiminin ardından program sona erdi.