Yğılca Belediyesi'nin düzenlediği futbol turnuvası devam ediyor. A Grubunda Çamlısuspor, Hacıyerispor Mengenspor ve Özçamlıspor bulunuyor. B Grubunda ise Er-Bu, Birlik Taksi, Gençler Gücü ve Güneyspor takımları yer alıyor. Gruplarda ilk ikiye kalacak olan takımlar yarı finale çıkacaklar.

1. Maçlar:

Yığılca Futbol Turnuvası'nda yapılan ilk maçlarda A Grubunda Çamlısuspor ile Özçamlıspor karşı kaşıya geldi. Çamlısuspor Gökhan (4), Fatih (2) ve Gökhan Baki'nin golleri ile maçı 7-1 kazandı. Aynı Grup'ta olan diğer müsabaka da ise Mengenspor ile Hacıyerispor karşılaştı. Bol gollü geçen maçı Mengenspor 5-4 kazandı. B Grubunda ise Er-Bu ile Gençler Gücü karş karşıya geldi. Takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamyınca maç 3-3 sona erdi. Birlik Taksi ile Güneyspor mücadelesinde ise Birlik Taksi rakibin gol yağmuruna tuıttu ve maçı 11-2 kazandı.

2. Maçlar

Turnuvada ikinci maçlarda da yine mücadele devam etti. A Grubunda Çamlısuspor ile Hacıyerispor karşı karşıya geldi. Çamlısuspor 15. dakikada 1-0 öne geçerken 25. dakikada rakibinin attığı gole engel olamadı. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci ayrısında Çamlısuspor 50. dakikada Ömer ile yine 2-1 öne geçti. 60. dakikada Hacıyerispor bir kere daha beraberliği sağladı. Gol düellosunu 76. dakikada oyuncusu Gökhan ile sonlandıran Çamlısuspor maçı 3-2 kazandı. Diğer karşılaşma olan Özçamlıspor ve Mengenspor maçında ise Mengenspor 5-4 önde tamamladı. B Grubunda ise Birlik Taksi Er-Bu maçında Birlik Taksi üç gol atarken kalesinde 1 gol gördü ve maçı 3-1 kazandı. Gençler Gücü ile Güneyspor mücadelesinde ise Gençlergücü rakibini 5-2 yenmeyi başardı.

Son maçlar yarın ve pazar günü

Yığılca Turnuvası'nda artık son maçlara gelindi. Bugün ve yarın yapılacak olan karşılaşmalar sonunda Grup maçları sona erecek. A Grubunda ilk ikiye kalmayı başararak Grup'tan çıkmayı garantileyen Çamlısuspor ile Mengenspor oynarken Özçamlıspor ile Hacıyerispor karşı karşıya gelecek. B Grubunda ise Birlik Taksi ile Gençler Gücü karşı karşıya gelecek. Birlik Taksi çıkmayı garantildedi. Ancak Gençler Gücü 'de ise maçı kaybetmesi halinde averaj durumun bakılacak. Diğer durumlarda ise Grup'tan çıkacak. Er-Bu ile Güneyspor oynayacak. Er-Bu'nun çıkabilmesi için rakibini yenmesi ve Gençler Gücü'nün puan kaybetmesi gerekiyor.