Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda oynanan Düzcespor Erzinspor maçına değinen Yıldırım Düzcespor’u beğendiğini söyleyerek Başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetime teşekkür ederim dedi. Yıldırım transferlerle ilgili olarak “Ocak ayında transferi açacaksın takımı baştan aşağı değiştireceksin yepyeni takım yapacaksın bu o kadar kolay iş değil.” dedi. Yorumcu Fahrettin Yıldırım “Düzce tek yumruk olmuş durumda taraftar havaya girdi inanmış bir şehir her şeyi başarır taraftar şampiyonluk istiyor” diye konuştu.
Yıldırım “Düzcespor’un tek kurtuluşu alt yapıdır ama ne yazık ki yıllardır alt yapıya hizmet veren Düzce Belediyespor kapandı. Buna çok üzüldüm bir kulüp böyle kapatılmaz yazıktır günahtır.” dedi. Yorumcu Fahrettin Yıldırım Başkan Gökhan Kapoğlu nereye kadar para verecek İş insanlarının maddi yardım Düzce Belediyenin ise kalıcı gelirler elde edeceği yerlerin Düzcespor’a verilmesinin çok doğru olacağını bu olmazsa her yıl Düzcespor’a kulüp başkanı aranacağını söyledi. Yıldırım Başkan Kapoğlu’nun şu anda Düzcespor’a çok şeyler verdiğini belirtirken inşallah uzun süreli başkan olur dedi.
 Mehmet Keleş spora büyük hizmet etti
Pazartesi gecesi yayınlanan sportmence programında Mustafa Yıldırım ise Düzce ilinde ilk kez yapılan Nurettin Zafer sahasının Mehmet Keleş tarafından yapıldığını Şıralık’ta bulunan Düzcespor tesislerini yaptığını ayrıca Şıralık 2 nolu saha ve soyunma odalarının yapımında çok yardım ettiğini söyledi. Mustafa Yıldırım Düzce ili tesisleşmede Mehmet Keleş sayesinde kavuştuğunu belirtti.