Bölgesel Amatör Lig 11. gruptaki başarılı temsilcimiz Beyköy Belediyespor pazar günü deplasmanda lider Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ligdeki en zor maçlarından birine çıkacak olan Beyköy Belediyespor Mustafa Yıldırım yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. İlk maçta 2-2 berabere kaldığı rakibi karşısında bu kez galibiyet almak isteyen Beyköy Belediyespor, alacağı bu galibiyetle Ümraniyespor'u liderlikten indirecek. İl devre verdiği başarılı mücadelenin ardından liderliğe kadar yükselen ancak ikinci devrenin başında liderliği Ümraniyespor'a kaptıran Beyköy Belediyespor, ilk haftalarda inişe geçti. Geçen hafta Derince Belediyespor'u 2-0 yenerek eski günlerine dönen temsilcimiz bu hafta yapacağı zorlu maçta da aynı başarıyı yakalamak istiyor.

Karşılaşma öncesi son idmanını bugün yapacak olan Beyköy Belediyespor'da sakat ve cezalı oyuncu olmaması teknik heyeti sevindiriyor. Tam kadro maça çıkacak olan takımda geçen hafta alınan galibiyetle moraller de yerinde.

Beyköy Belediyespor Antrenörü Mustafa Yıldırım, bu önemli maç öncesi düşüncelerini açıklarken, “Üstümüzde büyük bir yük var” dedi. Maçta ellerinden gelenin en iyisini göstereceklerini söyleyen Yıldırım, “ Düzce'nin sorumluluğu üstümüzde. Düzceli sporseverleri sevindirmek için mücadele edeceğiz. Kimse tedirgin olmasın. Terimizin son damlasına kadar en iyi şekilde mücadele edeceğiz.” dedi.

 Haber, R. BAL