Geçtiğimiz hafta ligin güçlü takımlarından Adapazarıspor'a yenilince şampiyonluk yarışından kopan Beyköy Belediyespor, kalan maçlarını galibiyetle kapatarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyor. Beyköy Belediyespor'da bu hafta oynanacak.

Sultanbeyli maçı öncesi moraller bozuk. Takım maç için çalışmalarına devam ederken, başarılı takımın düşüş yaşamasını as oyuncularından yoksun olmasına bağlayan Antrenör Mustafa Yıldırım, takımda Candaş ile sağ bek ve sol bek oyuncularının olmayışının takımı çok etkilediğini belirtti.

Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız diyen Yıldırım, “Kadro kurmakta güçlük yaşıyoruz. Etkili oyuncularımızın eksikliği nedeniyle son haftalarda kötü sonuçlar alarak şanssızlıklar yaşadık. Futbolda böyle beklenmedik durumlar olabilir.

Şampiyonluğa oynarken yarıştan koptuk. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Kalan maçları galibiyetle kapatarak ligi en iyi yerde bitirmek için çalışacağız. Candaş'ın cezası bitti Sultanbeyli maçında takımla oynayacak. Ancak bu kez Murat ve İsmail cezalı. Bu arkadaşların yokluğunun ne kadar hissedilip hissedilmeyeceğini ise maçta göreceğiz.” dedi.

Haber, R. BAL