Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilciliği için tek aday olarak seçime giren Saim Yılmaz çoğunluğun oyunu alarak yeni İl Temsilcisi oldu

Gençlik Merkezi’nde yapılan seçimde ilk olarak Divan Başkanlığı oluşturuldu. Seçim için şartların sağlanmasının ardından TFF İl Temsilciliği seçimine geçildi. Seçime tek aday olarak giren Saim Yılmaz oy çokluğuyla seçilirken yaptığı konuşmada yaklaşık 37 yıldır gerek amatör gerekse profesyonel olarak sporun içinde olduğunu ve 37 yılın çok çabuk geçtiğini ifade etti. Bu süre içerisinde spora katkı sağlamak için elinden geleni yapmaya gayret ettiğini vurgulayan Yılmaz, bu görev için kendisini seçen herkese teşekkür etti. Çalışmalarında Düzce’de bulunan kulüplerin yarar sağlamsı ve gelişmesi için çabalayacağını belirten Yılmaz, herkese eşit mesafede olacağını ve çıkar ilişkisi içinde olmayacağını söyledi.

Yılmaz, yıllardır bu işlerin içinse olduğunu, futbolculuk yaptığını, hakemlik yaptığını, İl Hakem Kurulu Başkanlığı yaptığını, Başkan vekilliği görevini üslendiğini, son olarak İl Disiplin Kurulu’nda görev aldığını söyledi. Görev aldığı her kademede işini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını, haksızlığa karşı olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Hak edeni takdir ettik, hak edene cezasını verdik.” ifadelerini kullandı. Spor için gerekirse kendini bile feda edebileceğini söyleyen Yılmaz, Düzce’de sporun gelişmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.