Spor Toto 3.Lig'in 1.Grubunda Düzcespor grupta ikinci sırada yer alan İzmir temsilcisi Tire 1922 ile Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda karşılaştı. Düzcespor Tirespor’u elinden kaçırdığı maçı 1-1’lik eşitlikle tamamladı. Müsabakaya iki takım kontrollü başladı. 9.dakikada Tirespor kullandığı kornerden yararlanamadı. 14.dakikada yapılan ortaya Mehmet Mert dönerek vurmasına rağmen top auta çıktı.28.dakikada Enver sakatlanarak oyundan çıktı. Enver’in yerine Hamdi girdi. Bu dakikadan sonra ön liberoya Mehmet Mert, Forvet arkasında Hamdi yer aldı.

36.dakikada Bünyamin sağ kenardan kestiği topu Burak Seres iyi vuramadı 43.dakikada Zihni’nin soldan yaptığı ortaya Murat Akgül ön direğe koşu yapmasına rağmen iyi vuramadı.45.dakikada kullanılan serbest vuruşta araya atılan topa Mert Hakan yumuşak bir vuruşla Tirespor’u 1-0 öne geçirmeyi başardı. Müsabakanın ilk yarısı bu sonuçla bitti.

İkinci yarıya Tirespor vuruşu ile başladı .46.dakikada araya atılan topta ofsayt olmasına rağmen Rakip kaleci Bünyamin’e sert müdahalede bulunduğu için maçın hakemi tarafından oyun dışı edildi. Bu dakikadan itibaren Tirespor oyuna 10 kişi sürdürdü. 56.dakikada Bünyamin çıktı, Nuri oyuna girdi. 70.dakikada Ünal çıktı, Bartu girince Düzcespor  çift santrafora döndü. 71.dakikada Burak Seres durumu 1-1 yaptı. Bu golden sonra Düzcespor bütün riskleri alarak oyuna devam etmeye başladı. 83.dakikada sağ kenardan Murat Akgül Bartu’ya alt dercesine verdiği pası Bartu iyi vuramadı. 88.dakikada sağ kenardan gelen topa sırasıyla Bartu ve Murat Akgül topa iyi vuramadı. 90.dakikada Bartu yine topa iyi vuramayınca müsabaka 1-1 sona erdi. Düzcespor taraftarları takımlarını 90 dakika hiç susmadan destek çıktı. Müsabakada çok sayıda Düzcespor taraftarları vardı.


Haber:Spor Servisi