Beyköy Belediyespor’da mevcut yönetimin görevi bırakmasının ardından yeni yönetimde yer alacak isimlerde belli olmaya başladı. Düzce’nin ileri gelen iş adamlarından Abdullah Çalışkan ve Mehmet Saygun kulübe talip oldu. Yönetimde MHP 3.milletvekili adayı Demet Günday ile Recep Türkyılmaz’ın olacağı Günday’ın basın sözcülüğü yapacağı öğrenildi. Yönetime diğer girecek kişilerin belirlendiği ve yakın zamanda yeni yönetimin toplanarak iç ve dış transfere başlanacağı diğer sızan bilgiler arasında…
Tam beş sezondur Bölgesel amatörde başarılı bir şekilde mücadele eden Beyköy Belediyespor 6. sezonunda maddi imkansızlıklar neticesinde zor durumda kalmıştı. Son beş sezonu Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri her ne kadar çaba göstererek ayakta tutsa da 2015-2016 sezonu öncesi çok yıprandıklarını belirterek görevi bırakmak istediklerini ifade etmişlerdi. Yönetimde yer alan Mehmet Keskin, Hamdi Usta Osman Yavuz, Hüseyin Küçük, Özhan Cicü, Ahmet Cesur, Vedat Gösterişli, Sedat Özcan büyük fedakarlık yaparak kulübü bugünlere getirmişlerdi.
Beyköy Belediyespor Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin büyük fedakarlık yaparak tesisleşme adına yaptığı girişimlerle ilk önce sporcuların kalabileceği yer sorununu çözdü. Beyköy Belediyespor yönetimi stadında ligin ikinci yarıya yetişeceğini de söyledi.