Düzcespor 2'inci başkanı Zekeriya Korkmaz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Koronavirüs salgını nedeniyle aldığı iptal kararı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Korkmaz basın toplantısında TFF yönetimine sert sözlerle yüklendi. Alınan Kararı Düzcespor Yönetimi olarak asla kabul etmediklerini söyleyen Korkmaz, “Düzcespor Yönetimi olarak başından bu yana maçların oynanmasını istedik ancak adalet bu şekilde sağlanmalıydı" diye konuştu. 

TTF’nin iki kez verdiği karardan döndüğünü söylerken, Düzcespor olarak mahkemeye ve tahkime gittiklerini söyledi hatırlatan Korkmaz, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Düzcespor’un yanında olmayan kulüpler zarar görünce bizim yanımızda oluyor. Serik Belediyespor maçı öncesi takımımız 5. sırada yer alıyordu. Düzcespor için kalan 6 maçın avantajı çok büyüktü. “Bizi bu olay daha da hırslandırdı."

                                                      

AVUKAT ALİ DİLBER KONUŞTU

Düzcespor Eski Yöneticilerinden Av. Arb.  Ali Dilber ise konuşmasında Düzcespor’un hakkını aramak için mahkemeye gittiklerini ve  Düzce için onur mücadelesi başlattıklarını vurguladı. Amaçlarının Düzcespor’un bu olayda haksızlığa uğradığını kanıtlamak olduğunu dile getiren Dilber Düzceli vatandaşların da mahkemeye başvurabileceğini söyledi.

Eski Kulüp Başkanı Bayram Ali Kubilay ise, Düzcespor için her zaman mücadelesini sürdüreceğini ifade etti...