Düzcespor’un sahasında Kozan Belediyespor’a 1-0 yenildiği maçta kulüp yönetimi Kozan Belediyespor karşılaşmasında kulübün ceza almaması için farklı bir uygulamaya gitti. Düzcespor’un en ateşli taraftar grubunun her maç yer aldığı Maraton tribününün orta bölümüne taraftar alınmadı. Kulübün sezonun geri kalan kısmında aldığı cezalardan her mücadeleyi oradan takip eden taraftar grubunu sorumlu bulan yönetim, Kozan karşılaşmasında o bölüme taraftar almadı. Polis maç öncesi tribünün etrafında güvenlik halkası oluşturarak taraftarların orada maç izlemesini engelledi.   Taraftarlar ikinci yarının son bölümünde polis koridorunu aşarak mücadelenin son bölümünü orta bölümden izledi.

Maçın skoru ve futbolcuların performansından memnun olmayan taraftarlardan mücadelenin ikinci yarısında ‘Yönetim istifa’ sesleri yükseldi. Taraftarlar polis koridorunu aşarak karşılaşmanın son bölümünü orta kısımdan takip etti. Karşılaşma boyunca Düzcespor taraftarları hakemi ve rakip takım oyuncularını sert bir şekilde protesto etti. Polis taraftarı sakinleşmekte güçlük çekince zorluk çıkaran taraftarları stattan çıkardı. Taraftarlar, polisin tribünden arkadaşlarını çıkarmasına itiraz etse de yaşanan arbedede olaylar büyümeden engelledi.





Öte yandan müsabakayı saha kenarından izlemesi gereken engelli vatandaşların tekerlekli sandalyeleriyle mücadeleyi protokol tribünün yan tarafındaki kısımdan takip etmeye çalıştığı görüldü. 

Haber:Y.SEVER