Düzcespor Yönetim Kurulu olarak, 18 Temmuz Stadı'nda son dönemlerde yaşanılan olayların kaygı ile izlendiği belirtilirken, zor bir dönemden geçen kulübün ve yaşanan sıkıntıların taraftarları üzdüğüne değinildi.

Yönetim tarafından yapılan açıklama da, “ Tek sevdaları Düzcespor olan taraftarlarımız tüm spor kulüplerinin taraftarları gibi galibiyeti sevinçle, yenilgileri de üzüntü içinde yaşamaktadır. Tribünlerde yaşanan münferit hadiselere gösterilen yaklaşım tüm taraftarlara mal edilerek yapılan uygulamalar, hem şekil olarak hemde şiddeti bakımından maksadını aşmıştır.” denilerek, Düzcespor Yönetim Kurulu ve taraftarın uyum içinde olduğu belirtildi.

1967 yılında kurulan ve 41 yıldır liglerde mücadele eden Düzcespor'un geçmişinde, karşı takıma yapılan tezahüratlar dışında, hiçbir emniyet mensubu ile karşı karşıya gelmediği hatırlatılan açıklama da, “ Her Türk vatandaşı gibi, devleti temsil eden tüm memurlara saygı ve sevgi doludur. Deplasmanlarda rakip takım taraftarlarının görmediği bir muameleyi kendi sahamızda ve kendi İlimiz Emniyet mensuplarında görüyor olmak bizleri üzmüştür.” denildi.