Düzcespor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Semih Yuvakuran, Sportmence programına telefonla katılarak gelecek hakkında konuştu.

KALİTELİYİZ, GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ
Düzce’yi en güzel yerlere getirmek için çok çalışacaklarını söyleyerek açıklamalarına başlayan Yuvakuran, Düzcespor’da gördüğü eksikliklerin sorulması üzerine, “Düzcepor’u iki maçtır izliyorum. Kalite olarak kumaş var ama 60.dakikadan sonra takım yoruluyor. Bütün oyuncularla tek tek konuştuğumda hazırlık devresini iyi geçirmediklerini söylediler. Erzurumspor müsabakasında takım olarak geneline baktığımızda iyi bir pas trafiği yaptık. 60.dakikadan sonra takımımız oyundan tamamen düştü. Ne kadar kaliteli oyuncular olunursa olsun güçlü olmadıkça rakip zamanla ağırlığını koyuyor” şeklinde konuştu.

HİÇ PARA KONUŞMADIM
Yuvakuran Erurumspor müsabakasında 4 tane pozisyona girmelerine rağmen değerlendiremediklerini ifade ederek açıklamalarına devam etti. “Ben hırslı ve çalışkan bir insanım. Yöneticilerle görüştüğümde hedefi olan bir takımda çalışmak istediğimi buna karşılık hiç para konuşmadım. Hedefleri olan kulüpte çalışmak istediğimi söyledim” dedi.

AYNI YERDE OLMAZ
Başarıların tesisleşmeyle geleceğini söyleyen Yuvakuran bu konuda “Kaldığımız tesiste voleybol ve basketbol takımları da kalıyor. Bu takımlarla Düzcespor aynı yerde kalıyor. Bu olmaz. biz kamp yaptığımızda diğer takımların maçları olmadığından çok gürültü oluyor. buda oyuncularımı rahatsız ediyor.” dedi.
Yuvakuran saha ile ilgili ise suni çimde idman yaparak normal çimde futbol oynamanın zararlı olduğunu söylerken çimde oynayacaklarsa çimde idman yapmaları gerektiğini belirtti.

ZAMAN GEREKİYOR
Düzcespor Teknik direktörü Semih Yuvakuran  Düzce taraftarların kendisine zaman vermesini isterken  gelecek hakkında iddialı konuştu. “Düzce 3.lige yakışmıyor. daha yukarlarda olması lazım. zamanla Düzce halkını sokağa dökeceğiz.”

GİDİNCE DÖNEMEYEN BİRİSİ OLURSA OYNATMAM
Düzcespor neden çok gol kalesinde görüyor sorusunu yanıtladı. Yuvakuran “Ailece gole gidiyoruz. Geriye dönemeyeceksen, gitme. Döneceksen git. Gidince dönemeyen birisi olursa oynatmam. Düzcespor takımı güçlü olmadığından dönemiyor. Bunu en kısa sürede çözeceğiz.” dedi.