Düzcespor Teknik Direktörü Semih Yuvakuran , Mustafa Yıldırım’ın sunduğu sportmence programında değerlendirmelerde bulundu. Yuvakuran, “Geldiğimde kondisyon olarak 65.dakika oynayabilen Düzcespor takımı, şimdi 90 dakika oynayabiliyor.”diye söyledi.

Yuvakuran Altay maçına ilişkin şunları söyledi:  “90+2’de Altay savunmasını 3-1 yakalayıp müthiş bir depar atarak pozisyona girdik ama yanlış tercih yüzünden gol atamadık. Düzyurtspor maçına gelirsek gerçekten oyundan ve mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. O kadar çok düzeltmemiz şeyler vardı ki: bunlar savunma anlayışı,rakipten çok uzak oynamaları gibi hatalar… bunların bir çoğunu düzeltmeye çalıştık. bundan sonra sonuçlar önemli. galip gelmeyi öğreneceğiz.  benim hedefim var. Bu hedef doğrultusunda inşallah devre arasına kadar alacağımız puanlar ve alacağımız 1-2 oyuncu olacak.” Düzcespor takımı daha iyi olacağı yönünde inancını dile getiren Yuvakuran, sözlerini şöyle sürdürdü: “ ben oyuncularımda bu ışığı görüyorum yaşadığım olayları oyuncularıma anlatıyorum. ben hikaye anlatmıyorum. oyuncularıma nerde durması gerektiğini söylüyorum. Oynamayan oyuncularla daha fazla ilgilenmeye çalışıyorum. 24 oyuncum var bu oyuncularıma herkesin hazır olması gerektiğini söylüyorum.”

“Geldiğimde takımda 4 oyuncu devamlı oynamaya başladı. Bu da bize koşan bir takım yaptı” diye konuşan Düzcespor Teknik Direktörü Semih Yuvakuran, “Diğer oyuncular bunları görünce bizde oynayabiliriz diyorlar kim oyuna girdiyse oyuna katkı yapmaya çalışıyor. Her oyuncu hazır olmak zorunda.” dedi.

Düzcespor Teknik Direktörü Semih Yuvakuran,  “Oyuncularıma iyi olursanız aranıza kimseyi sokmazsınız maraton uzun ve hayatım boyunca ilk defa ceza aldım” ifadelerini kullandı. Düzyurtspor müsabakasında son dakikada faul olan pozisyonda gol yediklerini hatırlatan Yuvakuran, “aynı pozisyonun Altay maçında maçın hakemi faul çaldı” diye söyledi. Yuvakuran Düzyurtspor karşısında kaybedilen iki puanın Düzcespor önemli olduğunu söyledi.