Düzcespor eski teknik direktörü zafer göncüler ankarada fenerbahçe futbol okulu açıyor
kırmızı lacivertli ekibimizin üçüncü lige çıkmasında büyük pay sahibi olan teknik idrektörlüğün yanı sıra futbol bilgisi ve kültürü ile insanlarla çok iyi diyaloglar kuran göncüler düzcespor camiasının gönlünde ayrı bir yere sahip.
Fenerbahçe Spor Kulübüne ve Türk Futboluna Yeni yetenekler kazandırılması hedefiyle açılan spor okulunda genç sporculara müsabakalara katılımları için gerekli çağdaş eğitim verilecek.
"Büyük futbolcuların hedefleri vardır, diğerlerinin arzuları" felsefesini benimseyen okul, Fenerbahçe Spor Kulübü gibi büyük bir kuruluşun vizyonuyla yola çıkıyor.
Okulda teorik ve uygulamalı eğitim faaliyetleri Zafer Göncüler' in belirleyeceği esaslar ve eğitim planı çerçevesinde gerçekleştirilecek.
Öğrenci ve velilere, verilen eğitimin amacının herhangi bir yarışmaya hazırlık olmadığını dile getiren Zafer Göncüler, eğitimin sağlıklı bir yaşam için tamamen eğlence ve sportif amaçlarla verildiğini kaydetti.
Okul bu amaçla öğrencilerin kendi eğitimleri ile futbolu birlikte yürütmeleri için hassasiyet gösteriyor. Kayıt olmak için ise iki adet resim, nüfus cüzdanı fotokopisi ve spor yapabileceğine dair doktor raporu yeterli oluyor.
Yakında açılacak başvuru merkezlerine velisi ile birlikte gelenler kayıtlarını yaptırabilecekler.
Okulun bir başka özelliği de öğrencilerin kullanacağı forma ve malzemelerde tescilli ve orijinal Fenerbahçe ürünleri kullanması.
Futbol geçmişi başarılarla dolu olan fenerbahçenin eski milli futbolcusu ve düzcespor eski teknik direktörü zafer göncüler.e türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için çıktığı başarılar dileriz