Düzcespor ligin 9’uncu maçında zorda olsa son dakikada bulduğu golle kazanarak zirve mücadelesini sürdürdü. Maç sonrası galibiyeti getiren golü atan Zihni Aydın, Teknik Sorumlu Cenap Taner, kaptan Serkan Öz ve Ali Tayfun Akbey 90 dakikayı değerlendirdi.

Teknik sorumlu Cenap Taner karşılaşmayı değerlendirirken lig maçlarının zor ve stresli geçeceğini ifade etti. Taner, “Düzcespor’la oynayan rakipler daha fazla motive oluyorlar. Bizden puan alabilmek için oynuyorlar. Mücadelenin üst düzey olduğu bir müsabaka oldu. Maçı daha erken koparabilirdik. Pozisyonları kaçırdıkça rakibin direnci biraz daha arttı. Üç puanı almayı bildik, yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Üç puanı getiren golün sahibi Zihni Aydın yaptığı açıklamada galibiyeti taraftara armağan etti. Aydın, “Biz Kütahyaspor maçından puanla döndüğümüzde bu maçı kazanacağımızı biliyorduk. Maça iyi başladık, pozisyonları değerlendiremedik. Düzcespor’u hak ettiği yerlere getireceğiz. Bizlere inanın, güvenin. Bu taraftarla bunu başaracağız” dedi.

Galibiyet sevincini taraftarıyla birlikte yaşayan Kaptan Serkan Öz ve golcü oyuncu Ali Tayfun Akbey son dakikada gelen zafer için konuştular. Akbey, “Bu sene şampiyon olmayı çok istiyoruz. Taraftarımız maçlara geliyor. İlk yarıda zorlandık, bulduğumuz pozisyonlar vardı fakat atamadık. Ama maçı sonuna kadar bırakmadık. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Kaptan Serkan Öz duygularını dile getirerek mücadelenin tek kale oynandığını belirtti. Öz, “Galibiyet son dakikayla çok güzel oldu. Bu mücadeleyi mutlaka kazanmalıydık. Bu maç bizim için çok önemliydi. Tek kale maç oynadık. Bu galibiyetin devamı gelecek” dedi.

 

Haber:Y.SEVER