Düzce 1907 Alt yapı sorumlusu Gökmen Zeki, 'Alt yapılardaki takımlarımız malesef takım olsunda ne olursa olsun mantığı ile düşünmeleri futbolumuzu geriye götürecektir' dedi. Teknik sorumlu Gökmen Zeki sahaların yetersizliğinden  dolayı idmanları zor şartlar altında yaptıklarını gece maçlar ve oyuncuların okul saatleri birbirlerine uymadığını söyledi.
Zeki Nurettin Zafer sahasında 6 takıma bir saha düştüğünü bu çalışmadan iyi bir resmin çıkmayacağını söyleyerek alt yapılara daha fazla önem vermek gerektiğini bilhassa Belediye takımların alt liglere önem vermelerini oyuncuların fazla müsabaka oynayamadıklarını dile getirdi. Zeki, U 14 takımın şampiyon olduğunu bu şampiyon takımın üzerine 2-3 takviye yaparak 4-5 yıl bu takımın üzerinde çalışarak bu oyuncuların daha iyi yerlerde yer alarak Düzcespor'a çok fayda getireceğini söyledi. Herşeyin alt yapıdan geçtiğini ifade eden Zeki 'Bir takımın alt yapısı yoksa üst yapısı da olmaz' dedi.
Zeki son olarak Düzce ve yöresinde çok yetenekli oyuncuların olduğunu ama bunları keşfetmek için çalışmalar gerektiğini dile getirdi.