Düzcespor ikinci yarının ilk maçı için konuk olduğu lider Silivrispor karşılaşmasına kalede Salih, Zihni, Tayfun, Sercan, Berk, Oktay, Rıdvan, Kerem, Mesut, Teoman ve Kemal 11'i ile çıktı. 11. Dakikada girdiği mücadelede Mesut sakatlanarak, yerini Emre Pehlivana bıraktı. Yoğun yağış altına oynanan mücadelede yaklaşık 300 Düzcespor taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı. İlk Yarıda iki takım da pozisyona girmekte zorlandı. Maçın şampiyonluk yolunda önemli bir eşik olması iki takım oyuncularını da gerdiği gözlemlendi. Neredeyse her pozisyondan sonra oyuncular arasında tartışmalar yaşandı. Sarı kartların havada uçuştuğu ilk yarıda gol çıkmadı.

İkinci yarı başında Sercan çıktı Şehmuz girdi. Şehmuz 10 dakika içerisinde yaptığı iki müdahale sonucunda 58.dakikada çift sarı karttan oyundan ihraç edildi. Sahada futbol adına çok bir şeyin olmadığı maçta kalan dakikalarda gerginlikler devam etti. 10 kişi kalan temsilcimiz kalan sürede topun arkasında daha çok kalarak beraberliğe razı bir görüntü sergiledi. Sürekli duran oyun nedeniyle karşılaşma 7 dakika uzadı. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.
Bu sonuçla Düzcespor puanını 32'ye yükseltti ve lider Silivrispor'un 3 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Temsilcimiz gelecek hafta sahasında Batman Petrolspor'u ağırlayacak.