Türkiye Erkekler Basketbol ilgi 8.Haftasında Düzce Belediyespor’un rakibi Ankara DSİ Spor’du. Düzce Belediye maça Isıah, Serhat, Akın ,Uğurcan ve Eren beşi ile başlarken Ankara DSİ Kaan,Oğuzhan, Osman, Berkay ve Cem ile başladı.  Düzce Belediye bu periyotta çok pas hatası yapınca Ankara ekibi ilk periyodu 13-19 önde kapattı.

İkinici periyotta 5-0 ile başladık ancak Serdar ve Weaver’in üçlükleri farkın kapanmasını engelledi. Bu periyotta oyun kurmakta zorlandık rakibin sert savunması da sayı bulmamıza engel olunca ilk yarı 15 sayı farkla 30-45 Ankara DSİ’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Üçüncü Periyotta Eray, Eren, Serhat ve Taylor’un sayıları ile  13-0’lık bir skor elde ettik. Koç Timuçin Meriç   Serdar ve Yesukan’ın yerine Berkay ve Oğuzhan’ı alınca oyuna tekrar denge geldi. Bu periyotu 52-57 konuk ekip önde kapattı
Dördüncü Periyot Isıah ve Eray’ın dış atışları ile 33.20 saniyeye 60-59 önde girdik. Karşılıklı atışlarla devam ederken 37.59 saniye  71-71 eşitlikle girildi.  Son iki dakika da ise üstün oynayan Düzce Belediyespor  Ankara DSİ’nin de pota altından hücumlardan sayı bulamayıp birde art arda faul yapınca maçtan da 82-74’lik sonuçla Düzce Belediyespor’un üstünlüğü ile ayrıldı.