Zorlu geçen Burhaniyespor Sancakspor karşılaşmasında gülen taraf Burhaniye oldu. Maçın 24. dakikasında geliştirdiği atakta oyucusu Serhat ile Burhaniyespor 1-0 öne geçti. Ataklarına devam eden Burhaniyespor 33. dakikada yine Serhat ile ikinci golünü attı.

Maçın sonlarına doğru Sancakspor gol pozisyonlarına girdiyse de yaralanamadı. İlk yarıyı Burhaniyespor 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda dengede bir oyun vardı. İki takımda karşılıklı gol pozisyonlarına girdi. 70. dakika da Sancakspor’un geliştirdiği atakta oyuncusu Çetin takımının ilk golünü attı. Sancakspor'un attığı golün sevinci kısa sürdü.

Burhaniyespor 73. dakika da oyuncusu Erdal ile kullandığı korner atışında top ağlara gitti ve Burhaniyespor durumu 3-1 yaptı. Sancakspor 90. dakika da geliştirdiği atakta ceza sahasına yapılan orta da oyuncusu İbrahim güzel bir vuruşla golü attı ve durumu 3-2’ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Burhaniyespor sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bu maç sonunda Sancakspor liderliği kaybederken Burhaniyespor zirve yarışında olduğunu bir kez daha gösterdi.