Düzcespor -  Tokatspor maçı öncesi taraftarımıza ayrılan 4 otobüsün ikisini doldururken bazı taraftarların yoğun kar nedeni ile evlerinden gelemediği bilgisini aldım.

Maça iki otobüsle giden taraftarlarımızı Tokat ilin girişinde Tokat emniyeti tarafından durdurulup arama ve kimlik kontrolü yaptı. İşin en ilginç tarafı ise arama köpekleri ile otobüsün aranması oldu.

Düzcespor Tokatspor maçı öncesinde kadrolara baktığımızda Düzcespor kadrosunun aynı olduğunu gördük. Düzcespor Tokatspor’un ilk yarısı bizim açısından iyi geçmedi. Zaman zaman oyun içersinde topa hakim olamadık.
Dönen topları alamadık sahada savunma hattımız ve orta sahada Bulut ile  oyunu tutmaya çalıştık. İlk yarının son saniyelerinin bir pozisyonda yardımcı hakem pozisyonu iyi süzerek penaltı işareti verdiği buna maçın orta hakemi uyarak penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Yusuf takımımızı 1-0 öne geçirmeyi başardı. İlk yarı bu skor ile bitti.

GERÇEK DÜZCESPOR İKİNCİ YARIDA GELDİ
İkinci yarıya Düzcespor önde basmaya başlayınca rakip çok genç bir takım olmasından dolayı fazla hatalar yaptı. Bu hataları iyi değerlendiren Düzcespor oyuncuları peş peşe attığı goller sonucunda maç farka gitti.

Düzcespor’da ne değişti derseniz Düzcespor savunma yapamaz nedeni kenar oyuncuların fazla geri gelmemesi top rakipteyken fazla mücadele eden oyuncularımız yok daha çok ayağına geldiğinde iyi işlere imza atan seyir zevkini yükselten oyuncu grubu olduğundan dolayı Düzcespor maçı daha farklı kazanabilirdi ama maç farka gidince bazı oyuncularımız bir gol de ben atayım demelerinden kaynaklıyor.

Kısacası Düzcespor ikinci yarı daha istekli daha tempolu oyun ortaya koydu. Yönetimin tam kadro maçta olması sevindirici böyle şeylere uzun süredir açtık. Taraftarımız ise maçta 90 dakika takımın yanında oldular. Kendilerini bu soğukta takımlarını destekledikleri için kutlarım. Düzcespor iyi yolda daha da iyi olacak yeter ki savunmamız biraz daha öne çıksın.