Göreve yeni başlayan 112 Acil Servis Başhekimi Elif Yılmaz ve 112 Acil Servis personeli düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.



Düzce Belediyesi Kent Park içerisinde bulunan Kusursuz Kafe’de düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluşan sağlıkçılar hem yeni başhekimleri ile tanıştı hem de sohbet havasında geçen kahvaltıda, sağlık konusunda acil yardım bekleyen vatandaşlar için yapılabilecek gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca, 112 Acil Servis ekipleri ile her an iç içe bulunan basın mensuplarının da hazır bulunduğu organizasyonda, sahada çalışırken saygı çerçevesinde olunması gerektiği üzerinde duruldu.  
 


Basın mensuplarından sağlığın yeni patronuna ziyaret

Öte yandan, Düzce’de görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri Düzce İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İbrahim Özcan’ın görevinden istifa ettirilmesinin ardından göreve getirilen yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, bayrağı teslim aldığını yapılan hizmetlere yeni hizmetler katmanın çabasında olacağını belirterek, “Amacımız bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda Düzce'deki sağlık hizmetlerini daha üst seviyelere taşımak olacaktır” dedi.

Gazeteciler ise sağlık müdürüne yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Haber: Ö. YILMAZ


Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8