Bir çift düşünün 15 yıllık evliler ama düğünleri yeni yapıldı. Çocukları da bu düğüne şahit oldu. İbrahim ve Aslı Öztürkoğlu çifti 31 Mart 1996 yılında evlendiler. Ama evlenirken maddi sıkıntı çektikleri için düğün yapamadılar. Bu da İbrahim Öztürkoğlu’nun içinde hep kaldı. Ve İbrahim Öztürkoğlu içindeki bu isteği dün akşam gerçekleştirdi. Çocuklar 15 yaşındaki Dilara ve 11 yaşındaki Talha Berk de buna şahit oldu.
Düğün öncesi mikrofonlarımıza konuşan İbrahim Öztürkoğlu, 15 yıl önce bazı sıkıntılardan dolayı düğün yapamadığını ve bu yüzden içinde bunu gerçekleştirmek için hep bir ukde kaldığını ifade etti. Karısına gerçekleştirmek için söz verdiğini belirten Öztürkoğlu, düğün yapacağını karısına söylemediğini ve sürpriz olduğunu belirtti.
Daha sonra duygularını aldığımız Aslı Öztürkoğlu, çok mutlu olduğunu ve kendisi için de bu durumun sürpriz olduğunu söyledi.
Çocukları Dilara ve Talha Berk de anne ve babasının düğününü gördükleri için mutluydular.
Nede olsa onlar anne ve babasının düğününü gören ender çocuklardan birisi.
Filmlerde olur denilen olayı gerçekleştiren İbrahim Öztürkoğlu sevginin ne kadar kıymetli olduğunu ve değerinin bilinmesi gerektiğini gösterdi herkese. Daha sonra nikah memurunun huzurunda 15 yıl sonra yine evet dediler birbirlerine. 15 yıl sonra yine evet dediler. Dansa kalkan çift 15 yıl sonra gelen düğünlerinden sanki ilk günü yaşadılar. Mutluluğun anahtarının birliktelikten geçtiğini belirten çiftin ikinci bahar mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 Haber; R. BAL