Düzce’de son günlerde kış aylarının habercisi olan soğuk ve yağışlı hava Çamköy’de yaşayan Deniz ailesini mağdur ediyor. 3 yıldır yatağa mahkum olarak yaşayan 68 yaşındaki kalp ve akciğer hastası yüzde 91 raporlu Nevzat Deniz ve yüzde 55 raporu bulunan eşi Sıdıka Deniz çatısı akan işte bu 2 odalı evlerinde hayatlarını biraz olsun iyi devam ettirebilmenin mücadelesini veriyor.

Deniz ailesi çatıyı yaptıracak maddi imkanları olmadığından çatının akmaması için branda ile geçici olarak çözüm bulsalar da yeterli olmadıklarını söylüyor. Düzce Valiliğine bağlı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından yardım istediklerini söyleyen Deniz, kendisinin ve eşinin maddi yardım aldığı gerekçesiyle çatısını yaptıramadığını ifade etti.

Deniz ailesi komşularının da durumu olmadığı için belli bir yere kadar yardımcı olabildiklerini belirterek yaklaşan kış mevsimi için hayırseverlerden sesine kulak vermelerini istiyor. Deniz ailesinin tek isteği, akan çatılarının tamir edilmesi ve ısınma ihtiyacını karşılayabilmeleri için kömür yardımı desteği sağlanması…

Haber:Y.SEVER