Kırılan rögar kapakları nedeniyle iki yıldır kanalizasyon sorunuyla uğraştıklarını iddia eden Nusrettin Mahallesi General Ziya Sokak'ta oturan vatandaşlar bu sorun yüzünden çocuklarını dışarıya yollamaktan bile çekiniyor. Yıllardır aynı sorunu yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar daha önce bu sorunu gerekli yerlere ilettiklerini ama bir sonuç elde edemediklerini ifade ediyor.

Sokak sakinleri “ Bu sorun yüzünden kanalizasyonların evimize taşmasından çekiniyoruz. Devamlı kırık rögar kapağı nedeniyle kuyu da taşmalar meydana geliyor. Bu sorunu daha önce de bir çok defa gerekli yerlere ilettik ama bize ters cevaplar verdiler. Artık bu sorunla uğraşmaktan bıktık. Çocuklarımız bile kırılan kapaktan içeriye düşecek diye onları dışarıya yollamaya korkuyoruz. Artık bu soruna bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Biz kendi çabamızla bir şeyler yapmaktan bıktık ve artık geçici çözümler sorunun çözülmesine yardımcı olmuyor.”dedi.

Sıcak havalarla birlikte koku yaymaya da başlayan kanalizasyon sorunu için yetkililerin bir önlem alıp almayacağı ise bilinmiyor.