Düzce Valisi Zülkif Dağlı, kurum müdürleri ile birlikte her ayın ilk salı günü vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 2018 yılının ilk Halk Günü Toplantısı bugün İl Milli Eğitim Toplantı Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıda görüşme önceliğini kadınlara veren Düzce Valisi Zülkif Dağlı, basına yaptığı açıklamada, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için toplandıklarını vurguladı.

“Aylık halk günü toplantımızı bugün yapıyoruz. Gördüğünüz gibi güzel bir kalabalık var. Tabii hepsini dinleyeceğiz ayrıntılı olarak çözümlerine sorun bulmak için uğraşacağız. Önce bayanları dinlemek suretiyle onlara bir öncelik tanımış oluyoruz. Hem birebir görmüş oluyoruz hem vatandaşlarımızı dinlemiş oluyoruz ama asıl amacımız dertlerine derman olmak. İnşallah devlet olarak bu dertlerine derman olmak, deva bulmak için de hep birlikte uğraşıyoruz. Bütün kurum müdürlerimiz burada; belediyemizden emniyete, jandarmadan sosyal yardımlaşmaya hangi kurumla vatandaşımızın işi varsa müdürlerimiz burada hazır bekliyor. İnşallah görüşeceğiz dertlerine derman olacağız.”



Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Komutanı vekili Albay Mustafa Çetinkaya, SGK Müdürü Necmi Köroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Zeki Yıldırım, Belediye Başkanı Yardımcısı Şemsettin Yenersoy katıldı.

Toplantı, sıkıntı ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşların toplantı salonuna birer birer alınmasıyla devam etti.

Haber: H. GÜRSOY