Biri konteynır olan iki evin "gizemli şekilde" yakılmasıyla başlayan ve fındık bahçelerinin ve kavak tarlasında bulunan kavak ağaçlarının "yarıya kadar kesilmesiyle" adeta "ağaç katliamı"nın yaşandığı ve bu yüzden "esrarengiz köy"  olarak anılan Çilimli'nin Kiraztarla Köyü'nde mağdur aileler bir araya gelerek yeni bir kampanya başlattı..

MAĞDURLAR "PARA ÖDÜLÜ" KOYDU

35 dönüm fındık bahçesindeki fındık ağaçlarının yanında 240 adet gelişmiş kavak ağacını katlederek ortalıktan kaybolan kişi veya kişileri ortaya çıkarmak için toplanan heyette bulunan Hamza Yılmaz, Ali Topkan, Hilmi Hanedan ve İlhami Aksu adlı vatandaşlar bir araya gelerek köydeki "esrarengiz" olayları işleyen kişi ve kişilerin ortaya çıkması için ortaya "PARA ÖDÜLÜ" koydu..

Köyde meydana gelen olumsuzluklar yüzünden "Esrarengiz Köy" olarak anılmasına neden olan Kiraztarla Köyü'nde yaşanan gelişmelerin haberlerimize yansıması üzerine yanına aldığı bürokratlarla birlikte  Çilimli Kaymakamı Emin Şimşek, köy halkıyla görüşmüş çare olmaya ve çare bulmaya çalışmıştı..

GAYE: FAİLLER BULUNMASI

Köyde meydana gelen olumsuzlukların ardından yapılan bazı etkinliklere rağmen "faillerinin" bulunamaması üzerine bir araya gelen "mağdur aileler" yeni bir çalışma başlattılar. "Ağaç katilleri" ve "evi yakanların bulunması" için toplanan aileler "KATİLİ BULUN PARAYI ALIN" kampanyası başlattı. Yapılan açıklamada failleri bilanlara 25 bin TL ödül konulduğunu belirten mağdur aileler "Bu işin peşini bıramayacağız" diyerek azimli ve kararlı bir duruş sergilemeye devam ediyorlar.

Kiraztarla Köyü'nde sessizlik sürerken, konulan bu para ödülünün ardından faillerin ne zaman ve nasıl ortaya çıkacağı merakla bekleniyor.

Haber;E.TAYHAN