Darıcı Mahallesi ve Azmimilli Mahallesinin kesiştiği noktada içinden çıkılmaz bir yol sorunu yaşanıyor. Sorun halledilmezse Darıcı mahallesi 5706. sokak sakinleri yolsuz kalacak. Sokağın Azmimili Mahallesi ile birleştiği noktada arazi sahibinin ev yapacak olması sokağın kapanmasına neden olacak. Başka geçişi olmayan sokak sakinlerinin mahalle ile bağlantısı kesilecek. 25 hanenin bulunduğu sokak sakinleri  mağdur olduklarını ifade ederek Belediyeye çağrıda bulundu.
Mahalle sakinlerinden Mustafa Çakır, “ Biz burayı yol olarak biliyorduk. 10 yıl sonra arsa sahibi geldi ve bu yolun kendisine ait olduğunu ve ev yapacağını söyledi. Başta biz de şaşırdık. Konuyu araştırınca belediyenin bizim yolumuzu açmadığını öğrendik. Belediyeye müracaat ettik. 1 yıldan beri de bekliyoruz. Bugün yarın derken durum bu noktaya geldi. Vatandaş da haklı olarak inşaatına başladı. Bizim yolumuz kapandı. Bir yangın olsa buradaki evlerin sorumluluğunu kim alacak onu da bilmiyorum.”dedi.
Belediyenin Keyfini Bekliyoruz

 Mürsel Tütüncü isimli bir diğer sokak sakini, “Sorunumuz bir tek yol da değil. Azmimilli’nin kenarındayız, ne alt yapımız ne doğalgazımız var. Bir an önce buranın açılmasını istiyoruz.”derken Mahalle Sakinlerinden Hasan Altınışık “2 yıl önce belediyeye müracaat ettik. Geçen yıl başkan bize ramazan ayında söz verdi. Yılbaşında yolunuzu açacağım dedi. Vatandaş evini açacak o haklı ama biz mağdur kalıyoruz burada. Ne alt yapı var, ne doğalgaz. 2 yıl önce doğalgaz için müracaat ettik ama yol yok diye yapılmadı. Yani belediyenin keyfini bekliyoruz.”diye konuştu.

Haber; S. KAŞKIR