Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Erguvan Sosyal tesislerinde yapılan Düzce Esnaf ve Sanatkârları Odası istişare toplantısına katıldı. Toplantıda Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı ve 27 esnaf odası başkanı yer aldı.

Vali Ali Fidan esnaf odası başkanlarına hitaben yaptığı konuşmasında; “Biz sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizim idare olarak, elimizde imkanımız varsa kolaylaştırma, hızlandırma, yardımcı olma imkanımız varsa temel gayemiz budur. Sizlere yardımcı olabilirsek mutlu oluruz. İdare niye var, sizlere esnaflarımıza iş adamlarımıza vatandaşlarımıza genel olarak yardımcı olmak, onların işlerini çözmek için var. Bizim anlayışımız böyle. Hep söylüyorum, bizde kamu idaresinde 20 yılını aşmış idareci olarak, bende şuna inanıyorum. Buyurgan devlet değil hizmetkâr devlet olmak gerekiyor. Yani sadece emredici, düzenleyici değil, yardımcı olan, vatandaşların işlerini bir an önce çözen, önünü açan yardımcı olan, teşvik eden onlara her türlü desteği sağlayan bir idare anlayışı. Bizimde temel anlayışımız budur.” İfadelerinde bulundu.


Vali Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, göstermiş olduğu başarılardan dolayı DESOB Eğitim Müdürü Hasan Sarı’ya plaket verdiler.

Haber:Y.SEVER