Olay, dün akşam Cumayeri’ne bağlı Esentepe Köyü’nde bulunan ormanlık alana yakın bir köy evinde gerçekleşti. Evin bahçesinde gezindiği esnada ormanlık alandan sesler geldiğini duyan 3 yaşındaki kopay cinsi köpek havlayarak sesin geldiği yöne doğru koştu. Çok geçmeden çalılar arasından çıkan köpeğinin zor yürüdüğünü fark eden sahibi Ersin Özyurt, Boncuk adını verdiği köpeğinin kanlar içerisinde olduğunu görünce büyük şok yaşadı.

Yeni anne olan 3 yaşındaki köpeğinin domuz saldırısına uğradığını anlayan Özyurt tarafından veterinere götürülen Boncuk hemen tedavi altına alındı.

“Sen benim için çok insandan değerlisin”
Cep telefonu kamerasıyla tedavi sürecini saniye saniye kaydeden Ersin Özyurt’un Boncuk’a yoğun bir sevgi beslediği sarf ettiği cümlelerden anlaşıldı. Köpeğine müdahale edilirken gözyaşlarını tutamayan Özyurt, şu ifadeleri kullandı.

“Azılıya denk gelmiş benim kızım. Kendini biçtirmiş. Tamam kızım şimdi dikeceğiz. Aferin benim kızıma. Şimdi dikeceğiz yaranı kızım. Tertemiz olacaksın. Kıyamam sana ben canım kızım. Sen benim için çok insandan değerlisin. Yaranı tertemiz diktikten sonra aşılarını vuracağız ondan sonra evimize gideceğiz.”

Son olarak köpeğinin bir domuz tarafından sıkıştırıldığını belirten Özyurt, “Yavrulu bir domuza denk geldi büyük bir ihtimal.” dedi.,


Haber: Ö. YILMAZ