AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile Başkan İsmail Bayram arasındaki soğukluk iyice gün yüzüne çıkıyor. 8 Kasım’daki katı atık tesisinin temel atma törenine AK Parti il ve merkez ilçe teşkilatından hiçbir isim katılım göstermemesi dikkat çekmişti. Seçimler yaklaşırken partisinin belediye başkanlarının yanında yer alarak adeta gövde gösterisi yapması beklenen AK Parti İl ve Merkez İlçe yönetimi bunun aksi yönde hareket ederek törende yer almaması “teşkilatlar yalnız bıraktı” şeklinde yorumlanmıştı.

 



Bugün Darıcı’da düzenlenen Park açılışında Başkan Bayram bir kez daha partisi tarafından yalnız bırakıldı. Milletvekillerinden sadece Osman Çakır’ın katıldığı açılışa AK Parti teşkilatlarından yine katılım olmadı.

 



Kısa bir süre önce hizmete açılan Yeni mahalle parkının ardından bu kez de ‘Darıcı Mahallesi Oyun ve Spor Parkı’ açılışı gerçekleştirildi. 12 Ekim’de açılışı yapılan yeni Mahalle parkında AK Parti Teşkilatından isimler görüntülere takılırken, bugünkü açılışta kimsenin olmaması dikkat çekti.

 

 


Açılışa Düzce Milletvekili Osman Çakır, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve Darıcı mahallesi halkı katıldı. Açılışa gelen Düzce Belediyesi mehter takımının gösterileri de ilgiyle izlendi.

Açılışa katılan Düzce Milletvekili Osman Çakır yaptığı konuşmada “Düzce daha iyi yerlere gelecek ve yaşanabilir önemli şehirlerden olacak” dedi.

 

 




Açılış konuşmasını başlatan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram; Darıcı Köyünün şehir merkezine ve çevreyoluna yakın olması açısından önem arz ettiğini söylerken “bu parklardan yararlanırken korumaya da önem gösterelim” dedi.


Park içinde bulunan halı sahaya giren Düzce belediye başkanı İsmail Bayram ve milletvekili Osman Çakır’ın kaleye top atması da ilginç görüntüler oluşturdu. Açılış aşure dağıtımı ve yapılan çeşitli ikramlarla son buldu.