Kiremitocağı Mahallesi Marmara Sokak sakinleri 4 yıldır en ufak bir yağışta bile göle dönen yollarına artık bir çözüm bulunmasını istiyor.  Daha önce belediyeye şikayette bulunan ve imza toplayarak belediye başvuru yapan sokak sakinleri yetkililerin bu sorunla ilgilenmesini bekliyor. Sokakta başlayan site inşaatından bu yana aynı sıkıntıyı çeken sokak sakinleri, artık çözüm bulunmasını istedi.

“4 senedir biz bu rezaleti çekiyoruz”

Her yağış sonrası mahalleyi pire ve fare bastığını iddia eden mahalle sakinleri yetkililere seslendi.

“Müteahhitler ev yaptılar, bu pisliği çamuru bıraktılar. Çok zorluk çekiyoruz, evimizi her gün temizlemek zorunda kalıyoruz. Çocuklarımızı dışarı çıkaramıyoruz pire ve fare basıyor mahalleyi. Evimizin etrafında fareler cirit atıyor. Sular taştı evimin önüne kadar geldi ben kendim temizledim. 4 senedir biz bu rezaleti çekiyoruz ama artık sabrımız taştı.”

“Bizi bu pislikten kurtarmaya yardımcı olun”

Durumdan şikayetçi olan bir diğer mahalle sakini ise sokağın halini “rezalet” diyerek ifade etti.

“Bu sokak hep böyle rezalet, lağım taşmış evleri fare sarmış. Biz de çareyi size haber vermekte bulduk. Bizi bu pislikten kurtarmaya yardımcı olun”

Fare ve pire tehlikesinden korkarak çocuklarını dahi dışarı çıkaramayan mahalleliler yetkililerin seslerini duymasını istiyor.