Gümüşpınar da ikamet eden ve 5 gündür oğlunun kayıp olduğunu söyleyen Alaattin Yöndem, oğlunu gören ve yerini bilenlerin kendisine ulaşmasını istiyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü oğlu Bilal Yöndem'in işe gitmek için evden çıktığını belirten baba Alaattin Yöndem, 5 gündür oğlundan haber alamadığını ve bu nedenle endişe içinde olduğunu söylerken göz yaşlarına hakim olamadı.

Pazar akşamı eve gelmemesi nedeniyle oğlunu aramak için iş yerine gittiğini söyleyen Yöndem, Bilal'in işyerine gelmediğini öğrendiğini ifade etti. Ticaret Lisesi 3. sınıfta okuyan oğlunun 5 gündür nerede olduğuna dair hiçbir ipucu bulunmadığını anlatan acılı baba, oğlunun kaybolduğunu Jandarmaya bildirdiğini ancak hiçbir gelişme olmadığını dile getirdi.

Alaattin Yöntem, 20 yıldır imam nikahlı olarak yaşadığı eşinin de 1,5 yıl önce kızını da alarak habersizce evi terk ettiğini söyleyerek eşinden de bugüne kadar haber alamadığını, oğlunun annesinin yanına gitmiş olabileceğine dair bir duyum almadığını belirtti. 1,5 yıl önce kendisini terk eden eşiyle ve 5 gün önce kayıplara karışan oğluyla arasında herhangi bir sorun olmadığını da sözlerine ekleyen Yöndem, oğlunu çok merak ettiğini ve oğlunun başına bir olay gelmesinden korktuğunu anlatırken göz yaşlarını tutamadı.

Yöndem, eşinin bu güne kadar ne ailesini ne de kendisini aramadığını söylerken, eşine ve oğluna kendisini aramaları yönünde çağrıda bulundu. Baba Alaattin Yöndem “ Oğlumun nerede olduğunu bileyim yeter. Annesinin yanında da olsa, iyi olduğunu bileyim yeter.” diyerek, Bilal'i görenlerin ya da yerini bilenlerin kendisine ulaşmasını istedi.