Cumayeri’nde 52 yıl önce hayatlarını birleştiren Hasan ve Hanife Özdemir çifti bugün aynı gün vefatettiler. Cumayeri'nin Avlayan Köyü'nde oturan 78 yaşındaki Hasan Özdemir dün öğle saatlerinde evinde nefes darlığına bağlı olarak fenalaşarak yaşamını yitirdi.


Düzce Devlet Hastanesi'nde bir süredir nefes darlığına bağlı olarak tedavi gören Hanife Özdemir de eşinin ölümünden yaklaşık 5 saat sonra hayata gözlerini yumdu. Aynı gün içerisinde 5 saat arayla vefat eden çiftin 3 çocuk ve beş torun sahibi oldukları öğrenildi.



Yaşlı çiftin cenazeleri bugün öğlen namazında Cumayeri Avlayan köyü camiinde kılınan cenaze namazının ardından Avlayan mezarlığında yan yana defnedildi.

 

 


Aynı gün hem babasını hem de annesini kaybeden Ahmet Özdemir ise her ikisinin de yaklaşık 2 yıldır nefes darlığına bağlı olarak tedavi gördüğünü söyledi.


Özdemir, "Annem de babam da rahatsızdı. Nefes darlığı nedeniyle yaklaşık 2 yıldır hastaneye götürüp getiriyorduk. Dün, hastanede annemin yanında dururken köyde bulunan babamın ölüm haberi geldi. Anneme babamın öldüğünü söylemedim. Köye gidip geleceğimi söyledim. Annem de "Oğlum beni yalnız bırakma" dedi. Yaklaşık 5 saat sonra da annem hastanede vefat etti" dedi.

 

 

 

Haber; S.KAŞKIR