İl Özel İdaresi tarafından alınan 4'ü kamyon, 1'i kamyonet olmak üzere toplam 5 yeni araç törenle tanıtıldı. Törene Vali Ali İhsan Su, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu katıldı. Araçlardan biri İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere soğutma özellikli olarak alındı.

 


Vali Ali İhsan Su, Köylere yönelik hizmetlerde önemli çalışmaları gerçkeleştirdiklerini şehirde olan herşeyin köylerimizde de olması için çalışmaların devam ettiğin belirterek, bu hizmetlerin yapımında kamyon ve araç kullanımı çok önemli, bu anlamda verimilikten düşmüş ve miadı dolmuş araçlarımızın yerine yeni araçlar alarak araç parkını yeniliyoruz şeklinde konuştu. 

 




Konuyla iligli bir diğer açıklamada Harun Kabaoğlu‘ndan geldi.

Kabaoğlu, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yürüttüğü "Tarladan Sofraya Gıda Güvenliği" Projesi kapsamında Türkiye'nin 81 ilinde çalışmalar yapılıyor. Yapılan çalışma nedeniyle Düzce'ye İl Özel İdaresi tarafından yeni araç yaklaşık 70 bin liraya temin edildi." dedi.

 




Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesildi. Vali Ali İhsan Su yeni araçları direksiyon başına geçerek inceledi.

 

 

Haber: S. Dervişoğlu